Since Apple originally revealed the designs for their ‘Spaceship’ Campus we haven’t seen any new details, sadly we don’t know too much about it because of that.

Today we know that the company has some plans to not only make the Spaceship a place for their employees to work, but also for the public to visit.

Apple plans to make the campus public by launched a visitor centre at the campus that has an observation deck and will be built with a carbon fibre roof and will feature large skylights.

On the ground floor of the visitor’s centre there will also be a 2,386 square foot cafe, with a 10,114 square foot Apple Store, and on top of all this there will be an observation deck to allow visitors to see whole Apple campus.

You can watch the latest flyover video of the campus below.

This article may include links to affilates, and if you click on one of these affilate links, we may recieve commission.